PIG ART - skulpturer
Pig Arts

PIG ART

 

En Pig Art er en unik grise figur skabt af Kathrine van Godt.  Figuren er 30 cm høj og 60 cm lang. Der er to basis modeller.

Model A ser til højre og løfter hovedet - model B ser til venstre og hovedet er set med kunstnerens øjne mere maskulint en model a.

 

På denne side kan du set et udvalg af de grisefigurer, som er blevet til siden xxxx, hvor den første gris blev bemalet.  Der er sket stor udvikling siden starten. Figuren fortæller sin helt egen og unikke historie ved hjælp af accessories, pels, perler, briller, gasmasker, pigtråd og andre mærkværdige materialer kunstneren lader sig inspirere af. 

 

Gå på opdagelse og find inspiration til din helt egen lykkegris fra van Godt. De figurer du ser her på siden er solgte, men det er muligt at få designet en gris, som har nogle af de samme elementer og vil derfor være i "familie" med en af dem du ser her. 

 

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

Galleri Himmerland

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

SOLD

Atelier van Godt

SOLD

Atelier van Godt

Sold

Sold

       

ArtDesign

V A N  G O D T

 

v. Kathrine van Godt

Cvr. 25003314

Mobilpay: 5120 2120

Bank : Spar Nord 9200 4586860785

Gl. Visborvej 165, Visborg 9560, Hadsund

Email:  kathrinevangodt@gmail.com

Mobil: +45 5120 2120

Tilmeld nyhedsbrev

* Obligatorisk

COPYRIGHT - Kathrine van Godt har ophavsretten til alle malerier, Pig Arts, fotos og tekster på denne hjemmeside.

Unika værkerne er beskyttet imod efterligning,reproduktion, kopiering, seriefremstlling m.m. ifølge den danske ophavsretslov.

Ønsker du at gøre brug af billeder eller andet fra denne hjemmeside, bedes du kontakte Kathrine van Godt  på tlf: +45 5120 2120 / mail: kathrinevangodt@gmail.com